Högstadiebarn kan tjäna pengar

Högstadiebarn kan tjäna pengar

Tio sätt Barn och tonåringar kan tjäna pengar

 

Högstadiebarn kan tjäna pengarBarn behöver pengar, för! Enkla sätt Barn kan tjäna pengar

För alla de fantastiska barnen där ute som har lite extra fritid och ett entreprenörsinne som aldrig ser vila, kan dessa uppnåeliga idéer för att trjäna penger hjälpa dem att inte bara tjäna lite extra pengar för den episka födelsedagsfesten på bowlingbanan eller glamorös natten på bio, men hjälpa dem att bredda sina unga sinn för den ljusa framtiden framåt.

Barn som lär sig att vara oberoende och resursfulla tidigt i livet tillämpar dessa färdigheter senare (i skolan, i nuvarande och framtida arbetsvärld, och i syfte att betala räkningar och verktyg). Vem vill inte att deras barn ska lyckas?

Det finns så många unika sätt att barnen kan tjäna pengar att denna lista inte kan täcka dem alla: ett brett och öppet sinne hjälper smarta ungar brainstorm dussintals fler idéer och förföljer sina drömmar.

Här är min nya hemsida dedikerad till sätt barn kan tjäna pengar!

Den här massiva webbplatsen har hundratals sätt att visa hur barn kan tjäna pengar. Njut av alla tips och unika idéer vi har! Sök inte längre – Vi har alla tips!

Testa din nuvarande kunskap: Har du vad som krävs för att starta ditt eget företag?

Hur kan ett barn tjäna pengar?

 

Idé # 1: Hyr ut dina saker!

Har du ett par jeans som dina vänner älskar? Eller kanske ett fantastiskt videospel, leksak, sportutrustning eller till och med smycken? Du kan erbjuda att hyra ut det till dina vänner!

Sätt pristet på en rättvis summa som de har råd med. Om du skulle hyra ut tio saker för $1 per dag skulle du ha $10. Efter en månad är de  $300!

Du kan få din första bil, den nyaste iPhonen, en ny dator, eller ens spara för din student resa på så sätt!

 

Idé 2: Barn kan göra och sälja smycken för pengar

Högstadiebarn kan tjäna pengar

Den här kan vara reserverad för tjejerna, men smycken är ett mycket populärt föremål och har funnits i tusentals år. Nu är billiga smycken allmänt tillgängliga, vilket gör unika bitar populära och eftertraktade.

Detta öppnar en bred marknad för dem som älskar att skapa smycken. Tonåringar och pre-teens kan göra halsband, hår smycken, armband, chokers, manschetter, örhängen, ringar, mage ringar, ankletter och tå ringar från hundratals olika material. Många hobbybutiker har dessa material och verktygen kan vara relativt billiga.  

Föremål kan säljas till vänner, familj, klasskamrater, lärare, lagkamrater och mycket mer. (För försäljning på offentliga platser rekommenderas föräldraövervakning.)

Kreativa sätt barn kan kan tjäna pengar

 

Idé nr 3: Barn och tonåringar kan redigera foton för att tjäna pengar

Barnen har idag fördel att veta hur man använder vissa verktyg på datorn, att vuxna inte har tid eller knowhow att använda. Till exempel finns det många olika bildredigeringsprogram, och många tonåringar, preteens och ännu yngre barn använder dem ofta. Barn kan redigera foton för vänner och familjemedlemmar för att tjäna snabba pengar.

Ett av de bästa sätten att låta folk veta om fotoredigering talang är att skriva ut eller spara prover och visa dem till vänner och familj personligen eller via sociala nätverk. Du kan också hjälpa vänner och familj med sina profilbilder. Denna färdighet kan vara extremt populär och lukrativ under semestern, när människor förbereder sina årliga semesterkort med foton. 

Med alla de speciella händelser som pågår i våra dagliga liv finns det så många olika möjligheter för barn och tonåringar att prova sina händer vid fotoredigering!